Ashley

Ashley-PVG.jpg

Voordat ik wederom geboren werd dacht ik een Christen te zijn, omdat ik geloofde dat God bestond. Bidden deed ik af en toe, maar verder ervoer -en wellicht verwachtte- ik God’s kracht en aanwezigheid niet in mijn leven.

Mijn moeder en zusje kwamen - toen ik 14 jaar oud was - een broeder en zuster tegen die hen uit de Bijbel het Evangelie vertelden. Wij zijn toen met het gehele gezin naar een bijeenkomst van de Revival Fellowship gegaan en op 13 juni 2007 werd ik, na de Heilige Geest te hebben ontvangen, gedoopt door volledige onderdompeling.

Sinds mijn doop heb ik een absolute zekerheid over mijn leven nu en later, ben ik gezegend met onder andere een lieve man en ontvang ik altijd antwoord van God.

God heeft mij genezen van o.a. depressie en eczeem. Verder beschermt Hij mij dagelijks op de weg en geeft hij mij een vreugde die ik in de wereld nooit ervaren heb. Ook heeft Hij ervoor gezorgd dat onze kat Mia op wonderbaarlijke wijze, na 5 weken vermist te zijn geweest, weer thuiskwam.

Wat me door laat gaan is het hebben van een Vader die over mij waakt, mij beschermt en mij liefheeft zoals niemand dat kan. Als bonus wacht mij, na mijn leven hier op aarde, een prachtige toekomst met Hem, zijn zoon Jezus en mijn broeders en zusters.