Ben

Ben_PvG.jpg

Ik ontving de Heilige Geest met het Bijbelse bewijs van spreken in tongen op 28 januari 2000. 2 februari 2000 ben ik gedoopt door onderdompeling.

Daarvoor was ik Nederlands Hervormd opgevoed. Op mijn zestiende liep ik daarvan weg, omdat ik niet in een god geloofde die van mensen verlangde om vreemde geboden te houden. Toen iemand mij op straat vertelde dat ik een bewijs kon krijgen van God werd ik nieuwsgierig en ben het uit gaan proberen. Ik ontving de Heilige Geest en sprak in tongen en ik wist het: God bestaat. Ik ontving de kracht om te stoppen met mijn verslavingen van roken, drugs en gokken. Mijn taalgebruik veranderde compleet (ik vloekte en schold alles bij elkaar) .

Ik ben nu 18 jaar verder en het is nog steeds een groot avontuur. Ik heb met mensen mogen bidden voor een genezing en God heeft deze mensen ter plekke genezen. Ik heb ook met mensen mogen bidden voor de Heilige Geest en ook deze mensen spraken in tongen. Het is een voorrecht de waarheid te mogen weten en lief te hebben. Ik zie de wereld hard achteruit gaan en ik verlang naar Jezus zijn wederkomst. Intussen probeer ik zoveel mensen mee te krijgen naar naar de eeuwigheid.

Prijs de Heer,

Ben