Achneta

Achneta

Ik ben in een Pinkstergemeente in Suriname gedoopt waar ik de Heilige Geest ontvangen had. Op 11 april 2015 ben ik opnieuw gedoopt in de Revival Fellowship in Almere. Daarvoor bezocht ik drie jaar lang een Pinkstergemeente in Amsterdam. Mensen moesten daar lang wachten voordat ze gedoopt konden worden. Toen ik op 11 april was gedoopt, wilde ik weer teruggaan naar mijn oude gemeente. Toen Pastor René dat hoorde, vroeg hij 'waarom kon je niet gedoopt worden in je oude gemeente?' Ik zei 'Je moet wachten, totdat er veel mensen zijn.' Hij zei 'Hoor je wel wat je zegt? Stel je voor, er zijn 5 mensen die moeten wachten om gedoopt te worden, en daaruit overlijden 2 mensen. Zeg mij, zijn die gered?' en ik zei 'Nee.' En zo is het begonnen.

Ik ben onderzoek gaan doen in de Pinkstergemeente in Amsterdam maar merkte dat ik de doctrine in de gemeente niet kon veranderen dus besloot ik daar niet meer naar terug te gaan. Ze hadden ook een gemeente in Almere en ik ben daar 25 december geweest om te kijken of ze het anders doen. Eenmaal daar hoorde ik de pastor zeggen 'We gaan de mensen niet meer 2 maanden laten wachten om gedoopt te worden.' Hij stopte met praten en ik dacht 'dan wordt dit mijn gemeente.' Maar toen maakte hij zijn zin af en zei 'Vanaf nu is het een maand.' Ik ben opgestaan uit de gemeente en nooit meer terug gegaan.

Op 27 december bracht ik mijn zus naar het winterkamp van de Revival Fellowship in Baarlo en ben ik daar gebleven voor de dienst. Zodra ik daar was, zag ik de liefde van de mensen en vroeg aan mijn zus of ik kon blijven. Ik ben heen en weer gereden om mijn kinderen op te halen en daarna de rest van de week gebleven. Vanaf dat moment ben ik actief deel uit gaan maken van deze gemeente en is er van alles veranderd in mijn leven. Ik ben getrouwd met een broeder en vind het zo wonderbaarlijk van God dat Hij dit gedaan heeft in mijn leven. We zijn heel gelukkig met elkaar en de kinderen zijn ook blij.

God heeft mij genezen van sikkelcelziekte. Daarvoor moest ik ziekenhuis in, ziekenhuis uit, maar dankzij God hoef ik dit niet meer te doen. De arts heeft bevestigd dat ik geen sikkelcelziekte meer heb. Ik ben er echt heel blij mee.