Gerda

Gerda.jpg

Mijn getuigenis is begonnen in 1994. In de voorafgaande periode waren een aantal dingen gebeurd waardoor ik op zoek ging naar de Waarheid, over hoe je een persoonlijke relatie met God kunt hebben. Ik was weer begonnen mijn Bijbel te lezen, sprak met mensen met verschillende religieuze achtergronden en bezocht hun bijeenkomsten. Niemand kon mij antwoord geven uit de Bijbel over die persoonlijke relatie, die vele personen in de Bijbel beschreven hadden.
Uiteindelijk heb ik God gevraagd: “zijn er nog mensen die de Waarheid weten?”. Snel daarna ontmoette ik een zuster van de Revival Fellowship op mijn werk. Met haar sprak ik kort over het Evangelie en diezelfde avond ben ik naar de bijeenkomst gegaan.

Ik begreep dat ik nog niet de Heilige Geest had omdat ik niet in tongen kon spreken. Die avond ontving ik de Heilige Geest met het bewijs van spreken in tongen zoals in de Bijbel staat beschreven. Ik was overweldigd door het antwoord van God. De hele volgende nacht heb ik in tongen gebeden. Alle dingen waar ik mee zat werden heel klein en er kwam een rust en blijdschap in mij, die alleen God kan geven. Een paar dagen later heb ik mij laten dopen door onderdompeling en begon mijn nieuwe leven samen met God als mijn Vader, op 25 juni 1994.

God heeft mij genezen van een whiplash, gebroken hart, chronische blaasontsteking, onvruchtbaarheid en ik heb een bloedvergiftiging overleefd. Ik heb mijn moeder genezen zien worden van galstenen, waar twee operaties voor stonden gepland; de stenen waren weg. Mijn broer die opgegeven was omdat zijn nieren het hadden begeven, wat achteraf te maken had met een hersenbloeding die hij had gehad, is geheel hersteld na gebed. Mijn vader is twee keer aan de dood ontsnapt bij longontsteking met COPD. En zoveel meer tekenen en wonderen die ik God heb zien doen.

Wat ook de omstandigheden zijn, Hij is altijd getrouw en zorgt voor mij. Ik ben dankbaar voor het nieuwe leven dat God mij heeft gegeven samen met mijn familie in de Heer en dat … met een zekere toekomst voor de eeuwigheid. Prijs de Heer.

Gerda