Ron

Ron-PVG.jpg

Mijn oom, Pastor Piet, kwam in 1990 terug uit Australië en vertelde mijn ouders het evangelie. Ze luisterden en werden beide gedoopt en ontvingen de Heilige Geest. Mijn ouders konden geen kinderen krijgen en hebben hiervoor gebeden. Na een jaar of twee raakte mijn moeder zwanger en werd ik geboren. Ik ben dus opgegroeid in de Fellowship.

Als jonge jongen kreeg ik al snel door dat het belangrijk is om goed te staan voor God. Mijn leeftijdgenootjes werden vervuld met de Heilige Geest en lieten zich dopen. Toen ik zeven was ontving ik zelf de Heilige Geest, dit wist ik omdat ik tongen sprak. De eerstvolgende bijeenkomst liet mij dopen. Als kleine jongen waren er geen grote veranderingen in mijn leven, maar ik wist wel dat wat er ook gebeurde, ik goed stond voor God.

Sinds die tijd zijn er een hoop bijzondere dingen gebeurd in mijn leven. Op mijn 16de overleed mijn vader, waar ik het best wel zwaar mee had, maar dankzij de kracht van God ben ik hier door heen gekomen. In die tijd kwam ik mijn lieve vrouw Ashley tegen waar ik nu 7,5 jaar mee getrouwd ben.

Mijn leven met God is één grote zegen. Het belangrijkste in mijn leven is dat ik een doel heb en een hoop die de wereld niet kan bieden.

Amen

Ron