Ineke

Ineke


Mijn naam is Ineke van Gelderen en ik ben opgevoed in een Oud Gerefomeerd gezin. Toen ik trouwde werd ik Hervomd, was serieus, maar het lege plekje in m'n hart bleef. In 1977, hoorde ik het Evangelie van m'n broer en schoonzus, die toen in Australië woonden. Ik deed daar niets mee, totdat ze in 1989 naar Nederland kwamen voor een korte vakantie, ik het opnieuw te horen kreeg en er wel iets mee deed. In Oktober 1989 is voor mij gebeden, ik ontving de Heilige Geest en sprak in tongen als bewijs, daarna ben ik gedoopt onder water. Ik had het gevoel dat ik toen pas écht begon te leven.

Veel dingen zijn sindsdien gebeurd. M'n depressiviteit verdween, waar ik al jaren last van had. Ik had vrede met God en een doel in m'n leven. Ik kon bidden in tongen als iets tegen zat, en Hem prijzen als het goed ging. Na gebed ben ik direct genezen van een migraine aanval. God heeft mij ook genezen van hevige pijnen in m'n benen. Toen mijn man plotseling overleed was er rust en vrede en geen angst voor de toekomst.

Ik weet niet waar ik zou zijn, zonder Gods liefde, troost, bescherming en de liefde en dankbaarheid naar Hem, maakt dat ik dit leven zoveel gemakkelijker aankan. Ik kijk vol verlangen uit naar de wederkomst van Jezus, amen.

Ineke