Mascha

Mascha

Ik ben opgegroeid met een godsbesef met een katholieke achtergrond, maar het deed niets met mij. Omdat ik mij leeg en depressief voelde ging ik toch op zoek naar een kerk. Ik ging de bijbel lezen en probeerde te leven volgens de richtlijnen van God. In die kerk werd mij geleerd dat je door het zondaarsgebed uit te spreken gered was.

Toen ik mijn man leerde kennen zei hij dat het zondaarsgebed niet in de Bijbel stond. Ik vond dat erg confronterend, maar wilde het goede doen.  Ik ben wederom geboren op 16 augustus 2015. Ik heb me toen opnieuw laten dopen door onderdompeling, om er zeker van te zijn dat ik naar de hemel zou gaan. De Heilige Geest, met het bijbehorende bewijs van het spreken in tongen had ik al jaren geleden ontvangen. Ik was superblij na de doop. 

Vorig jaar had ik last van een depressie. Die heeft God weggehaald na gebed. God heeft mijn hart geheeld, zodat ik kon trouwen en het Bijbels huwelijk begrijpen zoals God het bedoeld heeft. Ook het vertrouwen in mensen is hersteld. Het schuldgevoel door het verleden is weg. Er is een zekerheid voor in de plaats gekomen. Ik hoef niet meer ‘puin’ te ruimen in mijn leven, maar kan verder gaan met mijn wandel met God en wat voor een ander betekenen. 

De reden dat ik blijf wandelen met Heer is het besef dat God zoveel van mij houdt door wat Jezus gedaan heeft aan het kruis. God is een echte Vader voor mij. Hij leidt mij, heeft geduld, is genadig en vergevingsgezind. Het is een echte relatie. God is er altijd voor mij. Misschien nog belangrijker dat ik ook mensen mag vertellen over Hem en Jezus, redding en de wonderen en tekenen die Hij doet in mijn leven. Samen met mijn man God dienen geeft voldoening. Wat God gedaan heeft in mijn leven kan Hij bij iedereen, niemand uitgezonderd.

Mascha