Myrla

8900-Myrla.jpg

Ik ben Myrla en ik ga naar de bijeenkomst in Rotterdam. Mijn ouders hebben mij opgevoed met het geloof dat God bestaat. Toch ervoer ik God nooit eerder in mijn leven zoals nu. 

Ongeveer 8 jaar geleden ben ik heel bewust naar de waarheid gaan zoeken. Ik had een gebroken hart en deed mijn best om goed te doen terwijl de wereld aan alle kanten aan me trok. Nadat ik naar God had uitgeroepen om Zijn begeleiding heb ik antwoord gekregen.

Ik werd uitgenodigd om een bijeenkomst van de Revival Fellowship bij te wonen. De Bijbel werd geopend, de waarheid is mij verteld en mijn vragen werden beantwoord. Ik ben vervolgens wederom geboren op 11 februari 2012: gedoopt onder water en ik heb de Heilige Geest ontvangen met het bewijs van spreken in tongen.

Mijn leven ben ik gaan inrichten volgens de Bijbelse principes. Ik ben genezen van een gebroken hart, huidallergie en van een trombosebeen. Nu weet ik wat mijn doel is: “Het koninkrijk Gods”.

Elk moment van de dag kan ik bidden voor situaties of contact leggen met mijn Hemelse Vader. Mijn taak weet ik ook, zoveel mogelijk het Evangelie door vertellen aan diegenen die het willen horen. Amen.

Myrla