Szilvia

szi.jpg

Doordat ik in een gebroken gezin opgroeide waar altijd ruzie was had ik op 13 jarige leeftijd al intens verdriet en een heleboel vraagtekens over het leven. De wens om opnieuw te kunnen beginnen was heel sterk. Ik wist niets van God en de bijbel tot ik het Evangelie op mijn pad kreeg.

Op 5 februari 1994 kreeg ik te horen hoe ik het bewijs kon krijgen dat God bestaat en een levende relatie met Hem kon hebben. Een heel simpel gebed voor de Heilige Geest en een doop volledig onder water was het antwoord uit de bijbel. Nadat ik de Heilige Geest ontving en in een vreemde taal sprak, zoals ik ook in de bijbel las, wist ik meteen dat God en Zijn Woord - de Bijbel - waar is. Ik werd gelijk hongerig naar het woord van God en wilde Hem echt graag leren kennen. Een dag nadat ik de Heilige Geest ontving werd ik volledig onder water gedoopt zoals Jezus het gezegd heeft, onder andere in Markus 16 vers 16.

Mijn gebroken hart was gelijk genezen, mijn depressiviteit was in een keer weg. De leegte was opgevuld met hoop voor de juiste toekomst met echte blijdschap. Nu weet ik wie ik ben en waar ik naar toe ga en waar ik voor leef. God opende mijn ogen om te kunnen zien en mijn oren om te kunnen horen, waardoor ik nu Zijn werk kan doen en dat geeft mij voldoening! Als ik geen relatie was begonnen met God ben ik ervan overtuigd dat ik nu niet meer had geleefd of absoluut met de verkeerde dingen bezig zou zijn. Ik ben God heel dankbaar dat ik door Zijn kracht elke dag kan veranderen en meer op Jezus Christus mag lijken. Het is fantastisch om ook andere mensen de oplossing te mogen aanbieden. Uit eigen ervaring weet ik dat het echt werkt als wij naar God luisteren.

God voorziet in alles wat ik nodig heb zolang ik Hem op de eerste plaats zet. God heeft mij genezen van migraines en nachtmerries waarvan ik echt ontzettend veel last had en waardoor ik altijd moe was. Er zijn geen twijfels meer dat ik áltijd op God vertrouwen kan. Hij is geen mens die kan liegen, Zijn beloftes zijn waar, en er is eeuwig leven voor mij weggelegd zolang ik de Heilige Geest blijf gebruiken.

Szylvia