Johan

Johan v Bruskvoort_PvG.jpg

Door mijn religieuze opvoeding had ik wel een besef van God maar geen zekerheid. Dat God niet blij met mij kon zijn wist ik wel zeker, tijdens mijn studie leefde ik alsof ik geen moreel had en ik gebruikte veel drank en drugs.

Begin 2004 wist ik na een zoektocht door het bezoeken verschillende kerken en websites niet meer wat ik moest geloven, te veel verwarring. Ik riep echt uit tot God. Kort daarna, in een boekwinkel waar ik ging om in de Bijbel te lezen, kwam iemand op mij af die een uitnodiging gaf van de Revival Fellowship. Twee dagen later werd ik daar op 4 februari 2004 in een bad gedoopt omdat ik kon lezen dat dit de wil van God was, kort daarna ontving ik de Heilige Geest, ik wist dat omdat ze mij hadden laten zien in de Bijbel dat ik in tongen zou gaan spreken. Dat gebeurde ook! Eindelijk had ik gevonden waar ik naar zocht, een antwoord van God. Dit was anders, dit had ik nooit eerder ervaren. Nog steeds bid ik dagelijks in deze taal van de Heilige Geest. Het geeft me rust en bevestiging.

De verlangens waar ik vroeger plezier in had zijn totaal veranderd. Ook durf ik mensen nu te vertellen wat ze moeten doen om gered te worden. In tegenstelling tot eerst zie ik nu hoe eenvoudig het is om God in je leven te ervaren. Het mooiste is om met iemand te bidden voor de Heilige Geest en getuige te zijn van de ervaring, iets wat mijn leven compleet heeft veranderd.

Door de jaren heen heb ik Gods voorzieningen gezien maar ook dat genezing dichtbij is en Hij persoonlijk is in antwoorden op gebed. Ook ben ik beschermd van een auto-ongeluk, mijn verstand kon niet begrijpen wat er gebeurde, de kant die ik op wilde sturen gebeurde niet, nadat een auto mij voorbij raasde begon ik te begrijpen waar ik voor behouden was.
Mijn dochter kon niet meer lopen nadat ze lelijk op haar knie gevallen was, ze moest gedragen worden en had veel pijn. Ik bad even voor haar waarna ze van de bank sprong en nergens meer last van had.

Het is geweldig om de puzzelstukjes bij elkaar te zien komen, door de Geest van God te zien werken, genezing van zieken in onze wereldwijde gemeentes. Maar ook de geschiedenis en voorspellingen in de Bijbel tot in detail geven mij zekerheid en een begrip dat Gods alles onder controle heeft. Iets wat veel mensen niet zien maar ik besef me dat ik er bij hoor! Dit leven is slechts een begin!

Johan