Viola

5461-2018-10-07_portret_PvG.jpg

Ik ben katholiek opgevoed in Ghana. Op mijn 10e heb ik communie gedaan. Ik voelde me niet anders dan anderen die niet in God geloofden. Ik hoorde het Evangelie van een vriendin die naar de Revival Fellowship ging. Ze vertelde over de tekenen en wonderen die gebeurden bij de mensen. Ik ben toen een keer mee geweest en ik hoorde inderdaad bijzonder verhalen.

Op 4 november 2007 ben ik gedoopt onder water en ik heb de Heilige Geest ontvangen met het Bijbelse bewijs van spreken in tongen. Nadat ik uit het doopbad kwam heb ik nooit meer een angst gevoeld voor de dood. Ik weet nu dat God met mij is, voor altijd.

Ik ben genezen van rugklachten die ik vanaf mijn tienerjaren al had. Op een dag liep ik half mank richting de super markt. Nadat ik iemand had gesproken over God liep ik weer normaal naar huis. Ik besefte dat ik genezen was. Dat vergeet ik nooit meer. Ik dank God hier iedere dag voor.

Omdat ik al vijf jaar geen contact meer met mijn moeder had, ben ik daarvoor gaan bidden en vasten. God heeft ons weer bij elkaar gebracht en daar ben ik dankbaar voor. God heeft mijn hart zo veranderd dat ik anders met dingen kan omgaan dan voorheen.

De reden dat ik met God blijf wandelen is dat ik iedere dag kan uitkijken naar Hem. Iedere dag leer ik over Zijn Koninkrijk. Iedere dag is de rust er weer, wanneer ik bid in de Heilige Geest. Het is een nieuw leven dat ik koester. Ik kijk uit naar de dag dat Jezus terug komt. Tot die tijd houd ik vast wat ik heb gekregen.

Viola